Over Euler Hermes

Met een gerust hart zakendoen

Met ruim 110 jaar ervaring bent u bij Euler Hermes aan het juiste adres. Wij zijn wereldmarktleider op het gebied van kredietverzekeren en corporate incasso. Euler Hermes is onderdeel van de Allianz Groep. Daarbij beschikken wij door onze aanwezigheid in meer dan 50 landen over uitstekende lokale kennis. Zo kunnen wij uw risico’s ter plaatse goed inschatten.

over

Uw kredietverzekeraar moet financieel sterk, stabiel en betrouwbaar zijn. Euler Hermes heeft wederom een AA- Rating door Standard & Poor’s bevestigd gekregen. Deze rating geeft u de zekerheid dat u zaken doet met een financieel zéér stabiele partij. Deze sterke rating, waarmee Euler Hermes zich onderscheidt, biedt u de mogelijkheid financieel voordeel te behalen bij uw bank. Bij ons bent u zowel op de korte als op de lange termijn uitstekend verzekerd en dat geeft uw bank natuurlijk ook méér zekerheid. Niet alleen onze sterke financiële positie is de basis geweest voor Standard & Poor’s, maar ook onze hoge kwaliteit van dienstverlening aan klanten. U staat als klant centraal!

Maar ook de snelheid van commercieel handelen is belangrijk. Uw cash flow moet immers goed blijven stromen. Of u nu zaken doet in binnen- of buitenland, Euler Hermes is úw partner voor een winstgevende groei en de extra zekerheid die u nodig heeft om dit te kunnen bereiken.

world

Bezoek de site van Euler Hermes Nederland